Nolemts:
1.Par produktu paku saturu:
1.1.lūgt "MARNIKO" izsniegt bērnu produktu pakas ik pēc 10 dienām, tādējādi atvieglojot vecākiem un to bērniem paku izņemšanu;
1.2.lūgt paaugstināt kaloriju daudzumu, sabalansējot visas nepieciešamas uzturvielas attiecīgās proporcijās, jo uz doto brīdi ir mazs ar olbaltumvielām bagāto produktu klāsts;
1.3.daudzveidot produktu pakas saturu, mainot pārtikas produktus katru izsniegšanas reizi, tādējādi pilnveidojot un dažādojot produktu paku saturu;
1.4.no graudaugiem iekļaut skolēnu produktu pakās baltos rīsus, brūnos rīsus, griķus, auzu pārslas, 4-graudu pārslas un citus graudaugus;
1.5.no olbaltumvielām bagātās pārtikas aizvietot gaļas konservus, pret kuriem iebilst lielākā daļa skolēnu vecāku, un iekļaut skolēnu produktu pakā vistas olas, konservētus pākšaugus-konservētas pupiņas, konservētus zirnīšus, konservēto kukurūzu, tunča zivs konservus, pienu;
1.6.iekļaut produktu pakā konservētus augļus, žāvētus augļus, svaigus augļus, samazinot cepumu un našķu-neveselīgas pārtikas daudzumu.
2. Saskaņot skolas budžetu 2021.gadam.